Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Update omtrent coronavirus 29 september (COVID-19)

vulpen 29-09-2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen in Nederland omtrent COVID-19 en de persconferentie van 28 september willen wij het volgende mededelen:

Wij hebben de afgelopen tijd geprobeerd om zoveel mogelijk activiteiten fysiek te laten plaatsvinden met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, desondanks moet het verantwoord blijven om überhaupt een fysieke activiteit te organiseren.

Tot de volgende persconferentie van 20 oktober zullen wij geen fysieke activiteiten organiseren. Als vereniging hebben wij niet alleen naar elkaar maar ook naar onze omgeving toe de plicht om onze verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de verspreiding van COVID-19 en rekening te houden met elkaars gezondheid. De ontwikkelingen omtrent COVID-19 zullen nauw in de gaten worden  gehouden en zodra het weer mogelijk is zullen we weer fysieke activiteiten organiseren.

Met de flexibiliteit en creativiteit van al onze (actieve) leden gaan we de komende paar weken een aantal mooie interactieve online activiteiten neerzetten. Wij hopen ook iedereen zeker op deze activiteiten te zien!

Deel bericht


caret-left Terug naar overzicht
caret-up