Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen
caret-left Ga een stap terug

Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland


Eversheds Sutherland

Ons kantoor in een notendop: Eversheds Sutherland Netherlands is een advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een no-nonsense kantoor met een ondernemersmentaliteit. Bij Eversheds Sutherland werken meer dan 50 advocaten en notarissen aan heldere oplossingen voor juridische vraagstukken van onze cliënten. Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland International, een wereldwijd opererend kantoor met 68 vestigingen verspreid over 34 landen, met ruim 2.500 juristen in dienst. Hierdoor zijn wij in staat om grensoverschrijdend advies te geven. Wij staan cliënten bij op een groot aantal praktijkgebieden, zoals Arbeidsrecht, Banking & Finance, Corporate Commercial, Mededinging, Europees-en economisch ordeningsrecht, Intellectuele eigendom & Privacy, Litigation & Dispute Management en Vastgoed. Wij werken voor beursgenoteerde ondernemingen (zowel nationaal als internationaal), overheden en non-profit organisaties.

Onze cultuur

Om te beginnen zijn wij een no-nonsense kantoor. Wij houden ons verre van niet ter zake doende opsmuk. Alle energie gaat in ons werk zitten, in onze klanten. En wat dat betreft ligt de lat hoog. Heel erg hoog. Alleen juridische adviezen geven aan een cliënt is in onze ogen niet genoeg. Door de ondernemersmentaliteit die bij ons heerst, streven wij er altijd naar een stap verder te gaan. Zo zijn wij altijd op zoek naar new business opportunities voor onze cliënten. Ook steken wij veel tijd en energie in het vinden van mogelijkheden om de juridische kosten te beheersen en de lopende procedures zo effectief mogelijk aan te pakken.

Jouw vooruitzichten

Waar wil jij over vijf jaar staan?

Voor alle duidelijkheid: wij verwachten veel van onze mensen. En dus ook van jou als je bij ons komt werken. Wij willen dat je inzet toont, je collegiaal opstelt, werk naar je toetrekt zonder jezelf te overschreeuwen om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar tegenover onze eisen staan heel veel mogelijkheden. Want als jij je ontwikkelt, als professional en als mens, dan ligt er een mooie carrière in het verschiet.

Neem contact op via:

020 5600 662
hrm@eversheds-sutherland.nl
Over Eversheds Sutherland

caret-left Naar overzicht
caret-up