Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Houthoff


Werken bij Houthoff

Dat maakt je sterker. Wij gaan ver om van jou een excellente advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris te maken.
Jij laat zien dat je het in je hebt. Jouw beste carrièrestap was nog nooit zo dichtbij.

Houthoff – Going Beyond

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

Cliënten & zaken waarvoor wij verder gaan wanneer ze ons het meest nodig hebben

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

Jouw carrière bij Houthoff

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken. Hierbij helpen wij jou graag.

Kom kennismaken

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij maandelijks een Houthoff Café, meerdere keren per jaar een Houthoff Inhousedag en voor een intensievere kennismaking neem je
deel aan een van onze Houthoff Masterclasses.

Beleef het in de praktijk

Wij leren elkaar pas echt goed kennen als je in onze dagelijkse praktijk mee loopt. Je maakt niet alleen kennis met de werkzaamheden, maar je ontmoet ook de mensen achter Houthoff. En natuurlijk ben jij bij alle borrels en kantoorfeesten aanwezig. Een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap is bij uitstek de manier om dit te ervaren.
Ben jij er over uit en wil je direct solliciteren op een startersfunctie als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris? Ga dan naar werkenbijhouthoff.com waar je nog meer informatie leest over het werken bij Houthoff.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op:

BARBARA VAN DAM
T +31 20 605 62 60 | b.van.dam@houthoff.com

JEROEN BOONZAAIJER
T +31 10 217 22 57 | j.boonzaaijer@houthoff.com

JOSEPHINE VAN MEER
T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com

caret-left Naar overzicht
caret-up