Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

KienhuisHoving


Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat.

Je combineert daarmee het beste van twee werelden. Je krijgt alle ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven. Tegelijkertijd beland je in een werk- en woonomgeving die stimuleert, vermaakt én ontspant. Want hadden we al verteld dat KienhuisHoving standplaats Twente heeft?

Eerst het werk

Niet bij alle grote kantoren krijg je als junior direct de volle mep verantwoordelijkheid. Bij KienhuisHoving wel. We hebben boeiende zaken voor aansprekende klanten en daarin draai je volwaardig mee. Bewijs jezelf en je krijgt de kans een eigen praktijk op te bouwen. Want het gaat ons niet om leeftijd, maar om kwaliteit. Het verwondert dan ook niet dat je bij KienhuisHoving jonge mensen kunt aantreffen, die met stip stijgen op de ‘corporate ladder’. Laten we eerlijk zijn: dat vraagt wel om hard werken. Maar nooit voor de vorm, altijd voor de inhoud. En zeg nou zelf, daar is toch niks mis mee?

Na het werk

Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op kantoor vind je dat in onze bar, misschien wel de bruinste kroeg van het oosten. En je merkt het aan de activiteiten die de LOL-commissie organiseert. Jonge enthousiaste collega’s, die de meest woeste plannen van de grond trekken. Maar, het is niet iedere middag na
het werk raak. Daarvoor vind je genoeg gezelligheid in studentenstad Enschede. Uitgaan, terrasjes en restaurants, bioscoop en theater, voor een beetje bruisend centrum hoef je echt niet naar de randstad. En dat je in de stad, maar zeker ook op het Twentse platteland, een stuk relaxter woont dan in de randstad maakt het plezier alleen maar groter, toch?
Bovendien beschikken wij over een ingericht appartement, gelegen op het terrein van de Universiteit Twente, op 15 minuten loopafstand van ons kantoor en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Gedurende de stage kun je kosteloos gebruik maken van het appartement.

Meer weten?

Natuurlijk kijk je op www.kienhuishoving.nl
En vind je daar een vakgebied dat je aanstaat, bel dan gerust met één van de collega’s die daarbij vermeld staat.

caret-left Naar overzicht
caret-up