Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Loyens & Loeff


Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten.

Als student kun je op verschillende manieren kennismaken met Loyens & Loeff. Wij bieden derde-, en vierdejaars studenten Nederlands recht de mogelijkheid om een (inter) nationale stage te lopen. Bij een student-stage draai je twee maanden fulltime mee op één van onze praktijkgroepen. Voor masterstudenten is het mogelijk om als werkstudent bij ons te werken, tijdens een werkstudentschap werk je voor de periode van 6 maanden twee dagen per week mee op één van de praktijkgroepen. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen. Verder krijg je natuurlijk de kans de medewerkers van Loyens & Loeff beter te leren door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Speciaal voor Nederlands recht studenten organiseren wij jaarlijks in november een business course naar Parijs. Deze business course is gericht op onze praktijkgroepen corporate en banking & finance. Het is aan jou om in drie dagen het maximale resultaat voor jouw cliënt te behalen. In de zomermaanden is het mogelijk deel te nemen aan de Summer Course, een geïntegreerde business course waar de samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen centraal staat. Heb je minder tijd maar wil je toch kennismaken met Loyens & Loeff? Dit kan gedurende het hele jaar door middel van een kop koffie, inhousedag of een van onze andere activiteiten.

Loyens & Loeff Introduction Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je, als je hier aan de slag gaat als starter, een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardigheidstrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de L&L Introduction Academy. De Loyens & Loeff Introduction Academy is een introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor, medewerkers en alle andere starters. Na deze introductieperiode volg je als advocaat-stagiair de L&L Lawyers Academy, onder deskundige begeleiding behandel je zelfstandig zaken en doe je proceservaring op. Geïnteresseerd? Gedurende het hele jaar kan je bij ons solliciteren voor student-stages, werkstudentschappen en de functie van advocaat-stagiair..

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website loyensloeffacademy.nl. Heb je meer vragen neemdan contact op met onze recruiter Marieke Arets via +31 20 578 59 98 of marieke.arets@loyensloeff.com.

caret-left Naar overzicht
caret-up