Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Dieslezing – Frank Wieland

Datum: 18-02-2020
Tijd: 19:00 tot 22:00
Locatie: Grotiusgebouw

Jullie kennen hem waarschijnlijk allemaal: de man die in een van de meest besproken strafprocessen van de afgelopen jaren Willem Holleeder tot levenslange gevangenisstraf heeft veroordeeld. Tijdens de diesweek van onze prachtige Juridische Faculteitsvereniging zal – inmiddels gepensioneerd rechter – mr. Wieland zijn intrede doen in het Grotiusgebouw. Aangezien de verjaardag van de studievereniging iets heel bijzonders is, leek het ons leuk om deze lezing te laten verlopen volgens het idee van een ‘college-tour’. Jullie kunnen dus zelf ook je vraag stellen!
Heb jij een vraag voor mr. Wieland persoonlijk? Ben jij benieuwd naar de ervaring van mr. Wieland over de berechting van Nederlands bekendste topcrimineel? Of heb jij een andere vraag omtrent het beroep van rechter in het algemeen? Dan is dit je kans! Schrijf je snel in voor de lezing en stuur eventueel jouw vraag in.

De lezing zal plaatsvinden op 18 februari aanstaande. Vanaf 19.00 uur zijn jullie van harte welkom en om 19.30 uur gaan we van start. Aansluitend aan de lezing vindt er een borrel plaats om de verjaardag nog eens goed te vieren. We hopen jullie allemaal te zien!

Leden hebben gratis toegang tot deze lezing. Niet-leden betalen slechts €3,-.                                  Hiervoor zult u na de aanmelding een betaalverzoek ontvangen.

Zoals benoemd zijn jullie vanaf 19.00 uur van harte welkom in de Aula (Comeniuslaan 2, 6525 HP Nijmegen) waar de lezing zal plaatsvinden. Na de lezing zal er in het Grotiusgebouw een afsluitende borrel plaatsvinden.

PS. Wellicht ook interessant om alvast even te bekijken, een fragment uit De Wereld Draait Door:
https://www.bnnvara.nl/dewerelddraaitdoor/videos/529066

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up