Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Europese reis: Krakau

Datum: 14-10-2019
Tijd: Hele dag
Locatie: Krakau

De Europese Reis van 2019 gaat naar …… KRAKAU!

Dit jaar zullen we van 14 tot en met 20 oktober met 40 studenten afreizen naar Krakau. Krakau is dé studentenstad van Polen en staat bekend om haar bruisende binnenstad, rijke geschiedenis en historische architectuur, waardoor er voor een rechtenstudent veel interessants te ontdekken is op juridisch gebied. Tijdens deze reis zullen we onder andere een bezoek brengen aan Auschwitz, een advocatenkantoor, de rechtbank en de universiteit. Uiteraard houden we genoeg tijd over om de sfeer van de stad te proeven op informele wijze.

We zullen maandagavond 14 oktober vertrekken en zondag 20 oktober in de ochtend weer terugkomen. De deelnemersbijdrage bedraagt slechts €120,-! Dit bedrag is inclusief busreis, verblijf in het hostel en ontbijt.

De inschrijving voor deze reis is vanaf vandaag geopend en sluit vrijdag 13 september om 12:00 uur. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen op de JFV-kamer. Aanmelden als duo is ook mogelijk! De eventuele loting zal plaatsvinden op 16 september om 12:30 in het Grotiusgebouw, de exacte locatie volgt nog.

Mis deze kans niet en schrijf je snel in op de JFV-kamer!

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up