Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

JFV Gala – A Touch of Gold

Datum: 21-02-2020
Tijd: 21:30 tot 02:00
Locatie: Stadsvilla Sonsbeek

Het is ons een eer en een waar genoegen u uit te nodigen voor het Gala der Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen op 21 februari 2020.

Deze jaarlijks terugkerende traditie zal een avond vol stijl zijn. Dames zullen verschijnen in prachtige avondjurken en de heren tonen zich op hun best in een chique rokkostuum. De galacommissie is al maanden bezig een prachtavond voor u te organiseren.

Het gala zal plaatsvinden in de prachtige Stadsvilla Sonsbeek. We trappen de avond af met de JFV-band Magna Charta. Daarna zullen we dansen op de hitjes van dj Stan van de Ven. Hij heeft verschillende genres voor jullie paraat, waardoor de voetjes van de vloer kunnen.

Rond 21:30 uur zal er een bus klaarstaan op de Wedren in Nijmegen, welke u naar de prachtige feestlocatie zal brengen. Het gala vangt aan om 22:00 uur en eindigt om 02:00 uur, waarna u weer per busvervoer naar de Wedren wordt gebracht.

Bij binnenkomst zal u een welkomstdrankje worden aangeboden en gedurende de avond kunt u gebruik maken van de open bar. Ook zult u deze avond van hapjes worden voorzien.

Kaartjes zullen 35,00 euro (excl. servicekosten) kosten en deze kunnen aangeschaft worden via deze link: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/EC08A7700A6569E97043CFC2D41D87D9

Dus trek uw mooiste jurk of pak uit de kast en mis deze fabuleuze avond niet! De dresscode voor deze avond zal White tie zijn, waarbij de vrouwen zullen verschijnen in lange avondjurken en heren in een rokkostuum. Moet u deze nog aanschaffen? In het galaboekje kunt u de pasactie van Gents vinden en krijg korting op de aanschaf van uw rokkostuum!

We hopen u te mogen begroeten op vrijdag 21 februari 2020!

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up