Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kantorendag Damsté

Datum: 15-11-2019
Tijd: 11:00 tot 19:00
Locatie: Hengelosestraat 571 Enschede

Wil je kennismaken met het leukste advocaten- en notariskantoor van Oost-Nederland? Meld je dan aan voor een bezoek aan onze jaarlijkse kantorendag op vrijdag 15 november 2019!

Onze kantorendag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelbesproken activiteit omdat we ons net altijd wat meer onderscheiden dan de rest van de kantoren. Dit jaar stellen we deze dag open voor studenten uit Groningen, Nijmegen en Utrecht, die in de advocatuur of het notariaat zijn geïnteresseerd.

We ontvangen je deze dag graag om 11.00 uur in onze vestiging aan de Hengelosestraat 571 in Enschede. Ons recruitmentteam, aangevuld met enkele advocaten vertellen je alle ins en outs over ons kantoor, gevolgd door een hilarische interactieve test van jouw algemene kennis.

Na een heerlijke lunch met een aantal van onze advocaten en notarissen vertrekken we naar de IJsbaan Twente voor een uitermate boeiende presentatie van voormalig tweevoudig Olympisch kampioen langebaanschaatser Gianni Romme. Deze reus neemt je na zijn presentatie mee het ijs op voor een curlingclinic. Dus kleed je warm aan en neem sportieve schoenen mee. De kantorendag sluiten we na deze sportieve inspanning af met een winters hapje en drankje op een speciaal voor ons gereserveerde bar van de ijsbaan.

Meld je snel aan door een mail te sturen naar voorzitter@jfvnijmegen.nl voorzien van cv in pdf!

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up