Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Pleitcursus meester Leonie

Datum: 13-03-2020
Tijd: 14:00 tot 16:00
Locatie: Grotiusgebouw

Op vrijdag 13 maart zal de laatste activiteit van de Legal Skills Week plaatsvinden. Onze gast is Meester Leonie! Zij is in 2017 uitgeroepen tot aanstormend strafrechttalent van de provincie Noord-Brabant en won in hetzelfde jaar verschillende pleitwedstrijden. In 2018 was ze zelfs finalist bij Legal Women Upcoming Talent of the Year 2018. Leonie heeft haar eigen kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met strafzaken en daarnaast verzorgt ze masterclasses. Ook kunnen jullie haar kennen van blogs op sociale media zoals Instagram. Een bezig bijtje dus!
Meester Leonie zal bij ons een minicursus pleiten verzorgen. In deze minicursus komen de 3 P’s van het pleiten aan bod: het pleidooi, de pleitnota en het presenteren. Voor iedereen die nog wel wat hulp kan gebruiken met de voorbereidingen voor de Rota’s of voor de mensen die gewoon van een echte advocaat wil horen hoe het pleiten er in de praktijk aan toe gaat is dit dus een hele leuke activiteit!
Leonie zal tijdens de masterclass veel vertellen over haar ervaringen in de praktijk en de fijne kneepjes van het vak. Na de masterclass is er voor jullie nog alle ruimte om vragen te stellen aan Leonie. Aangezien deze pleitmiddag de laatste activiteit is van de prachtige Legal Skills Week 2020 sluiten we de week af met een borrel waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd!

Dus wil jij beter kunnen pleiten en een kijkje nemen in het leven van strafrechtadvocate Meester Leonie? Meld je dan nu aan!

LET OP! De pleitcursus van meester Leonie zit vol, wanneer je je nu inschrijft zul je op de reservelijst terechtkomen. Als er onverwijld plekken vrijkomen wordt hierover contact met je opgenomen.

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up