Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Masterclass Londen Allen & Overy

Datum: 06-04-2020
Tijd: Hele dag
Locatie: Londen

Zit je in het tweede of derde jaar van je rechtenstudie, overweeg je een carrière in de advocatuur en zou je wel eens de sfeer willen proeven in Londen, het hart van de topadvocatuur? Meld je dan aan voor A&O First, een unieke kans om persoonlijk te ervaren hoe het is om te werken in de advocatuur en bij Allen & Overy!

Tijdens een tweedaags programma op 6 en 7 april bij Allen & Overy Londen ontmoet je partners, volg je interessante workshops en kun je een middag één op één samenwerken met een van de trainees in Londen. En dan ontmoet je ook nog eens andere rechtenstudenten uit de hele wereld, van Engeland tot Dubai, en Frankfurt tot Hong Kong.

We kunnen slechts drie studenten vanuit Nederland de mogelijkheid bieden om naar Londen gaan, dus wees er snel bij en solliciteer! Let op: A&O First is speciaal voor tweede- of derdejaars WO-rechtenstudenten.

A&O First is dé manier om firsthand kennis te maken met de internationale advocatuur, en dit op locatie in hartje Londen. Wat mij aansprak was het diverse programma met o.m. een informatieve partner Q&A, legal tech panel en de sociale activiteiten. Al met al een enorm leuke en leerzame ervaring!’ Sarah Chen, A&O First deelneemster 2019.

‘Door A&O First heb ik meer inzicht kunnen krijgen in hoe de dynamiek van bepaalde rechtsgebieden veelal in de praktijk kan uitpakken. Dit heeft zo’n stempel bij mij achtergelaten, dat ik zelfs de keuzevakken op mijn uitwisseling vervolgens heb aangepast en later dit jaar ook ervaring ga opdoen binnen deze praktijkgroep in Amsterdam.’ Hicham Abarkan, A&O First deelnemer 2019.

Solliciteren?

Solliciteer uiterlijk 23 februari 2020. Stuur je motivatiebrief, curriculum vitae en cijferlijsten via de website www.werkenbijallenovery.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Esmee Put (Junior Recruiter), T: 020 674 1603, E: esmee.put@allenovery.com.

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up