Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Inschrijfformulier alumni

De JFV Nijmegen is de grootste en oudste studievereniging van Nijmegen. Sinds haar oprichting in 1927 zijn duizenden studenten lid geweest van de JFV Nijmegen. Door de jaren heen zijn er vele excursies, borrels, lezingen en andere activiteiten georganiseerd voor JFV-leden. Deze activiteiten hebben voor vele leden bijgedragen aan een fantastische studententijd, waaruit vriendschappen voor het leven zijn voortgekomen.

Met het ten einde komen van de studententijd eindigt ook het JFV-lidmaatschap. Om het contact tussen de JFV Nijmegen en haar (oud-)leden niet te verliezen, bieden wij de mogelijkheid om kosteloos JFV-alumnus te worden. Als alumnus krijg je jaarlijks een e-mail met daarin een update over de stand van zaken binnen de JFV Nijmegen. Voorts word je uitgenodigd voor grote evenementen zoals het gala en de tourrally. Ook ontvang je een uitnodiging voor een jaarlijkse activiteit speciaal voor JFV-alumni. Tot slot behoud je de mogelijkheid om het Bulletineke Justitia te ontvangen.

Inschrijven als JFV-alumnus kan door onderstaand formulier in te vullen of door het inschrijfformulier voor alumni op te sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl. Vragen over het alumni-lidmaatschap dan wel over ons alumni-beleid kun je eveneens sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl.

Persoonlijke gegevens

Voorletters en achternaam*:
Roepnaam*:
E-mail*:
Telefoonnummer mobiel:
Geboortedatum*:
Geslacht:
manvrouw

Studiegegevens

Jaar afstuderen*:
Afstudeerrichting*:

Bulletineke Justitia:

Ja, ik ontvang graag één keer per jaar het verenigingsblad van de JFV Nijmegen, Bulletineke JustitiaNee, ik wil het verenigingsblad van de JFV Nijmegen niet ontvangen
Indien u ‘ja’ heeft aangekruist, vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.
Adres:
Postcode en woonplaats:

Machtiging

Ondergetekende geeft de JFV Nijmegen toestemming om zijn/haar gegevens te verwerken voor de in dit formulier genoemde doelstellingen. De JFV Nijmegen zal zorgvuldig omgaan met de verstrekte persoonsgegevens, conform de privacyverklaring te vinden op haar website.
caret-up