Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Student-stage bij DLA Piper

DLA Piper

klok Voltijd 20 mei 2019


Tijdens een stage van 2 maanden op 1 praktijkgroep maak je volwaardig deel uit van een team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Je deelt je kamer met een (senior) advocaat die je persoonlijk begeleidt en krijgt ook een stagebegeleider toegewezen. Je woont zittingen en besprekingen met cliënten bij en krijgt eigen verantwoordelijkheden. Je verricht onderzoek, bereidt notities voor en stelt concepten, contracten en processtukken op en houdt (eventueel) een referaat. Ook kan het zijn dat we je betrekken bij pro bono projecten of activiteiten die met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid te maken hebben. Uiteraard ben je ook welkom bij alle sociale evenementen.

Een gerenommeerd extern trainingsbureau helpt je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een vaste aanstelling. Je krijgt bij ons een stagevergoeding van €850,- bruto per maand en (OV) reiskosten worden volledig vergoed.

Wil je het werken als student stagiair ervaren?  Reageer dan snel via onze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.

Neem contact op

DLA Piper

Amstelveenseweg 638
1081 JJ Amsterdam, Nederland

020-5419377
ilona.spijkerman@dlapiper.com
Ik ben geïnteresseerd


caret-up