Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Student-stage bij Nysingh advocaten-notarissen

Nysingh

klok Voltijd 20 mei 2019


Je kunt kennismaken met ons kantoor door het lopen van een studentstage op onze locatie in Apeldoorn, Arnhem of Zwolle. Tijdens een studentstage word je begeleid door een vaste stagebegeleider en zit je doorgaans bij een advocaat of kandidaat-notaris op de kamer.

Je wordt door de verschillende secties betrokken bij zaken, gaat mee naar zittingen en woont besprekingen bij. Verder krijg je juridische vraagstukken voorgelegd, schrijf je adviezen, brieven en stel je processtukken, akten en contracten op. Zo kom je met alle facetten van de praktijk in aanraking. Uiteraard neem je ook deel aan de kantooruitjes, borrels, lezingen en kantoorcursussen. Op die manier kun je nagaan of de advocatuur of het notariaat iets is voor jou en of Nysingh ook bij jou past.

Je kunt bij ons een stage lopen van 6 weken (5 dagen per week) of  8 weken (4 dagen per week). Voor een fulltime stage ontvang je een vergoeding van € 700,- bruto per maand.

Wil je meer informatie over studentstages?

Neem dan contact op met onze afdeling Human Resources (secretariaathr@nysingh.nl). Direct solliciteren naar een stageplaats? Klik hier.

Neem contact op

Nysingh

Velperweg 10
6824 BH Arnhem, Nederland

+31384259151
teamHR@nysingh.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up