Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Student-Stagiaire bij Houthoff

Houthoff

klok Voltijd Doorlopend


EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. Onafhankelijk, 100% Nederlands, maar wel met een sterke internationale focus. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

HEEL VEEL LEREN IN TWEE MAANDEN

Dé manier om ons kantoor te leren kennen, is een student-stage. Het leren begint pas echt als je de collegebanken verlaat. Je draait twee maanden mee in de dagelijkse praktijk en ontmoet de mensen achter Houthoff. Alles komt aan bod: je gaat mee naar zittingen, zit aan tafel bij de jurisprudentie-lunches en wordt betrokken bij echte dossiers. In principe loop je stage in Amsterdam of Rotterdam. Heb je aantoonbare interesse in Europees recht en mededingingsrecht, dan ben je ook van harte welkom in Brussel. Kom je van ver? In Amsterdam en Rotterdam hebben we een appartement voor twee studenten. Wees er wel snel bij. Uiteraard hebben we in Brussel ook huisvesting. De vergoeding voor een student-stage bedraagt € 800,- bruto per maand.

MELD JE AAN EN IMPONEER ONS

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Zit je in de eindfase van je bachelor of ben je masterstudent Rechtsgeleerdheid? En zie jij jezelf werken bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland? Dan zien we je sollicitatie voor een student-stage bij Houthoff graag tegemoet!

SOLLICITATIEPROCEDURE

De sollicitatieprocedure voor een student-stage bij Houthoff begint bij het invullen van het sollicitatieformulier op deze website. In het formulier word je gevraagd om jouw motivatiebrief, CV en ongeschoonde cijferlijsten te uploaden. Op basis van deze stukken vindt de briefselectie plaats. Daarna volgt een gesprek met twee advocaten van de student-stage commissie. Na afloop van het gesprek bepalen zij of je een student-stage mag lopen. Een student-stage duurt twee maanden en start op de eerste dag van de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september en november). In Amsterdam en Brussel loop je twee maanden mee bij één praktijkgroep. In Rotterdam wissel je na een maand en leer je twee praktijkgroepen kennen.

Let op: graag lezen we in jouw motivatiebrief in welke periode je beschikbaar bent en wat jouw voorkeur voor praktijkgroep(en) en vestiging van Houthoff is (Amsterdam, Rotterdam of Brussel). Verder is het belangrijk dat de cijferlijsten ongeschoond zijn (inclusief onvoldoendes) en dat je beoordeling(en) van eerdere student-stage(s) meestuurt.

VRAGEN?

Neem dan contact op met Sandra Sardjoe via +31 20 605 62 59 of s.sardjoe@houthoff.com.

Neem contact op

Houthoff

Gustav Mahlerplein 50
1082 MA Amsterdam, Nederland

+31206056000
b.van.dam@houthoff.com
Ik ben geïnteresseerd


caret-up