Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiaire Banking & Finance AKD

AKD

klok Voltijd 16 augustus 2019


De praktijkgroep Finance & Structuring bestaat uit secties in Amsterdam, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam. De Amsterdamse sectie kent een Banking & Finance team waarvoor wij op zoek zijn naar een advocaat- stagiaire.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je graag je theoretische kennis in de praktijk brengen? Ben je een stevige en ondernemende persoonlijkheid en heb je je naast je studie ook op persoonlijk vlak goed kunnen ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou.

Als advocaat-stagiaire bij Banking & Finance heb je een aantoonbare, sterke affiniteit met het ondernemings- en goederenrecht. Het team in Amsterdam bestaat uit 7 advocaten en houdt zich voornamelijk bezig met nationale en internationale financieringstransacties, herstructureringen en vraagstukken van ondernemingsrechtelijke aard. Je zal werkzaam zijn in het dealteam van AKD waarbij je werkzaamheden zullen zien op het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van kredietdocumentatie (LMA), het vestigen en uitwinnen van zekerheden, het adviseren over (her)financieringen en het opstellen van legal opinions.

Het vloeiend beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste als advocaat-stagiaire. Een voltooide stage of opleiding in het buitenland is een pré. Daarnaast ben je ambitieus, commercieel, prettig in de omgang met zowel collega’s als (buitenlandse) cliënten en heb je gevoel voor humor.

Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie en de begeleiding is uitstekend. AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Ben je geïnteresseerd, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Vul hiervoor het sollicitatieformulier in en upload je motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en).

Neem contact op

AKD

Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam, Nederland

+31 88 253 50 00
recruitment@akd.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up