Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Tax Talent Trainee Belastingdienst

Belastingdienst

klok Voltijd 05 november 2019


Functieomschrijving

Ik reis als Tax Talent Trainee door het hele land, ontmoet verschillende mensen en verdiep mijn fiscale kennis op elk mogelijk vlak”  Christophe Rabouw, Tax Talent Trainee bij de Belastingdienst.

Als Tax Talent Trainee krijg je de unieke kans om kennis te maken met een dwarsdoorsnede van het uitgebreide en interessante werkterrein van het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst. Je krijgt een beeld van de fiscale omgeving waarin je opereert via detachering naar het Hof van Justitie of internationale organisaties zoals de OESO en Europese Commissie.

In de twee jaar tijd die het traineeship duurt, ben je werkzaam op verschillende afdelingen en locaties – je krijgt natuurlijk een ov-jaarkaart van ons – en word je opgeleid om bij te dragen aan de oplossing van fiscaal complexe problematiek. Je schuwt het niet om ongebaande paden te betreden, je wilt investeren in je toekomst en je rendeert onder een stevige (werk)druk. Én je vindt het een voorrecht om bij te dragen aan het algemeen belang!

Als Tax Talent Trainee combineer je leren en werken. Je investeert in, en bent eindverantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Je krijgt de kans om persoonlijk te groeien door je verder te verdiepen in de fiscaliteit en door trainingen op het gebied van bijvoorbeeld argumenteren, beïnvloeden, presenteren en adviseren. Je neemt deel aan projecten, schrijft artikelen, voert verweerprocedures en denkt mee over nieuwe wet- en regelgeving. Onder begeleiding van een coach die gepokt en gemazeld is in de fiscale wereld, opereer je op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering. Je doet dat niet alleen: samen met jouw jaargenoten ga je een avontuurlijke tijd tegemoet, want je trekt samen op naar bijeenkomsten, workshops en naar activiteiten buitenshuis. Kortom: het Tax Talent Traineeship: een prachtige start van jouw loopbaan! Dus…

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Christophe? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Jeanne de Loos (06 – 18 60 00 94), programmamanager Tax Talent Traineeship.

Neem contact op

Belastingdienst

Croeselaan 14
3521 CA Utrecht, Nederland

+31 (0)88 - 155 19 00
werken@belastingdienst.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up