Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Etiquettediner Damsté

Datum: 11-03-2020
Tijd: 18:00 tot 22:00
Locatie: Landgoed Brakkesteyn

De avond van de derde dag van de Legal Skills Week staat in het teken van etiquette, ‘hoe heurt het eigenlijk?’ De medewerkers van Damsté advocaten-notarissen zullen je onder het genot van een heerlijk diner hierover alles vertellen. Locatie is dit jaar het prachtige Landgoed Brakkesteyn te Nijmegen, aanvang is 18:00 uur (inloop).

Good manners mean good business!
Wie vertrouwd is met zakelijke omgangsvormen en etiquette onderscheidt zich als iemand die een blijvende indruk achterlaat. En dat wil je natuurlijk!
Tijdens het etiquettediner vertellen we je over de ins en outs van etiquette. Etiquette tijdens recepties en evenementen maar ook etiquette aan tafel. Want weet jij hoe je je glas moet vasthouden tijdens een receptie of waar je je armen/handen moet laten als je iemand te woord staat? En waar staat bij een diner het bordje voor jouw broodje ook alweer? En hoe zat dat nou met het bestek? Allemaal vragen waar je tijdens het etiquettediner een antwoord op krijgt.

Deze avond kunt u genieten van een 3-gangen diner en zal de drank volledig worden verzorgd. De kosten voor dit alles zullen slechts €19,50 bedragen.

Inschrijven kan door een mail, voorzien van cv, te sturen naar bib@jfvnijmegen.nl. Bij een overschot aan aanmeldingen zal op basis van cv een selectie gemaakt worden.

Deel bericht


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up